Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nyhetsbyrån Järva – Galdem a Talk

Nyhetsbyrån Järva är en partipolitiskt obunden, men på alla sätt politisk, webbtidning. Vi tror att den lokala bevakningen är nödvändig i ett demokratiskt samhälle och vi vet att det finns en verklighet värd att skriva om.

Vi kallar oss nyhetsbyrå, men vi säljer inga nyheter. Däremot förmedlar vi artiklar om och från Järva som kan ge uppslag till andra medier. Om citat används från våra texter ska det tydligt framgå varifrån det är hämtat. I enlighet med upphovsrättslagen får det bara röra sig om begränsade utdrag och citat får inte användas på så sätt att meningen med texten förvrängs.

Nyhetsbyrån Järva drivs ideellt. Ambitionen är att utveckla ett samarbete med Järvaborna och utbilda kvartersreportrar. Organisationen driver webbsajten Nyhetsbyrån Järva och de två poddarna Avbytarbänken och Galdem a Talk.

[wp_rss_retriever url=”https://www.nyhetsbyranjarva.se/feed/” items=”20″ excerpt=”50″ read_more=”true” credits=”true” new_window=”true” thumbnail=”100″ cache=”2 hours”]

Kommentarer är stängda.