Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Bloggar

Anarres SF

Arbetarbloggen

Arbetare i rörelse

  No feed items found.

Bengtzzon

Birger Schlaug

Brit Stakston

  No feed items found.

Bygget

  No feed items found.

Copyriot

  No feed items found.

De 15 familjerna

Elin Segerlind

  No feed items found.

Fiskebloggen Njord

Flute-tankar

  No feed items found.

Folkrörelsebloggen

  No feed items found.

Francesblogg

Gemensam

Guldfiske

  No feed items found.

Gunnar Wall

Jens Holm

Konflyktlinjer

Konst & Politik

Landet till stan

Lars Bjurström

Litteratur och klass

Lutz Rininsland

  No feed items found.

Mikael Nyberg

Motargument

Pepprat Rödgrönt

Rikard Linde

Stefan Kärvling

Supermiljöbloggen

  No feed items found.

Svensson

Tigern

 • Insamlingsstiftelsen Swedish Pelagic Foundation
  av Habergsgubben på 6 februari, 2023 kl. 14:45

  Insamlingsstiftelsen Swedish Pelagic Foundations syfte är främja utbudet och efterfrågan av svenskfångad pelagisk fisk, främst från Östersjön, som producerats med beaktande av miljömässig, ekonomisk och social långsiktig hållbarhet. Läs mer… The post Insamlingsstiftelsen Swedish Pelagic Foundation first appeared on Svenssons Nyheter – Njord.

 • Den anmälda brottsligheten minskade under 2022
  av Anders_S på 6 februari, 2023 kl. 14:08

  Under 2022 anmäldes cirka 1,44 miljoner brott, vilket är en minskning med två procent jämfört med året innan. Sett över en tioårsperiod har dock anmälningarna ökat med tre procent. Det visar den preliminära statistiken över anmälda brott 2022. Läs mer… The post Den anmälda brottsligheten minskade under 2022 first appeared on Svenssons Nyheter.

 • Belgien – en två tre nationer?
  av Hans Norebrink på 6 februari, 2023 kl. 08:03

  Europas huvudstad Bryssel ligger på språkgränsen mellan det nordliga germanskspråkliga och det sydliga romanskspråkliga Europa. En symbol för det enade Europa EU eftersträvar. Men samtidigt är Belgien tvärtom söndrat av så stora motsättningar att den belgiska staten kan komma att upphöra att existera. Läs mer… The post Belgien – en två tre nationer? first appeared on Svenssons Nyheter.

 • Åtal för gymmordet i Stockholm
  av Anders_S på 6 februari, 2023 kl. 06:52

  4 personer har åtalats för det så 4 personer har åtalats för det så kallade gymmordet i Stockholm den 28 mars 2022. Den tilltänkta måltavlan var en medlem i Bandidos MC som tränade på ett gym på Hälsingegatan 5 i Vasastaden, Stockholm, som heter Delta Gym. En annan besökare på mordet försökte avstyra det med följden att denne blev mördad istället. Läs mer… The post Åtal för gymmordet i Stockholm first appeared on Svenssons Nyheter.

 • Terror…
  av noreply@blogger.com (Unknown) på 6 februari, 2023 kl. 06:34

   Ny lagstiftning är på gång. Riktad mot terrororganisationer. Som sådana räknas organisationer som är systemhotande till sin natur. Frågan är då om djurrättsorganisationer anses vara systemhotande… Vi lever i ett system som uppenbart tillåter, och rent av bygger på, en typ av djurhållning som på intet sätt låter djuren leva något så när naturligt. Det är bara att gå in i en uppfödningshall för kycklingar eller en gigantisk anläggning för att ”producera” ägg. Det är samhällets system för att försörja medborgare med sådant som kan ätas. Kritik, och aktioner, mot detta är onekligen systemhotande….Var går gränsen för aktivism som juridiskt ska inlemmas i begreppet terrorism?  Vid Djurrättsalliansen, vid Djurens rätt eller Djurfront? Hur långt kan vi glida ner på det sluttande planet?Nu kan man förstås vända på det. Och helt sonika säga att det system riksdag och regering i dag accepterar och försvarar är baserat på terror gentemot medvarelser.  Läs hela här: