Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Tidningar

Loading RSS Feed

 • God politik måste innehålla både utopism och realism
  av Krönika på 24 juni, 2022 kl. 23:30

  Ett nytt huvudavtal, och borgerliga ledarskribenter behöver kanske lära sig hur den svensk arbetsmarknaden fungerar. Och vad betyder egentligen statistik? Det visar sig att flera ”sanningar” om det svenska samhället, bland annat arbetslösheten och drogproblem, kan ifrågasättas.  Inlägget God politik måste innehålla både utopism och realism dök först upp på Dagens Arena.

 • Inflationen kräver en aktiv välfärd
  av Stina Pettersson på 24 juni, 2022 kl. 23:30

  Lönebildningsmodellen har gett reallöneökningar, men om det ska fungera när inflationen tar fart krävs en helhetssyn på välfärden. Inlägget Inflationen kräver en aktiv välfärd dök först upp på Dagens Arena.

 • De elaka poliserna
  av Michael Pålsson på 24 juni, 2022 kl. 20:00

  Som rapporterades under midsommarveckan dömdes två polismän till vardera ett års fängelse för falsk angivelse, olaga frihetsberövande, misshandel och hemfridsbrott. Det innebär givetvis inte att poliskåren generellt begår brott, lika lite som att alla advokater skulle begå brott. Men att blint lita på utövarna av statens våldsmonopol kan bli förödande.

 • Idylliskt midsommarfirande i Akalla och Tensta
  av Nyhetsbyrån Järva på 24 juni, 2022 kl. 18:39

  De traditionella midsommarfirandena vid Spånga kyrka och Akalla by lockade mycket folk i värmen.  Inlägget Idylliskt midsommarfirande i Akalla och Tensta dök först upp på Nyhetsbyrån Järva.

 • Cykelbanan mellan Spånga och Barkarby stängs av – igen
  av Nyhetsbyrån Järva på 24 juni, 2022 kl. 15:48

  Gång- och cykelvägen mellan Spånga och Barkarby station, stängs av från och med 4 juli, och cirka tre veckor framåt. Anledningen är byggnadsarbeten med de fyra broarna över gång- och cykelvägen och Mälarbanan. Inlägget Cykelbanan mellan Spånga och Barkarby stängs av – igen dök först upp på Nyhetsbyrån Järva.