Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Arbetaren – stöd grävande journalistik underifrån!

Arbetaren vill vi samla ihop 180 000 kronor från sin läsare och andra personer som stöder tidningen Detta för att finansiera vårens stora gräv och avslöjanden!

Det nya mediestödet som regeringen nu driver igenom kommer att bli ett stålbad för små nischade tidningar, såsom Arbetaren med flera. Förändringen kommer kraftigt minska den politiska mångfalden i det svenska medielandskapet.

Många tidningar riskerar att gå omkull redan nästa år. Det tänker inte Arbetaren göra. Deras svar på neddragningarna är att utökar som granskande journalistik av politiker, företag och andra makthavare.

Det gör de genom att försöka finansiera det hela med bidrag från läsarna. Meningen med insamlingen är att frigöra en reporter från det dagliga arbetet för att fokusera på grävande journalistik i tre månader.

Stöd Arbetaren och stöd journalistik som gräver underifrån

Målet är att samla ihop 180 000 kronor. När de fått in de första 60 000 kronorna kommer de att sätta igång sitt första läsarfinansierade gräv.

Swisha ditt bidrag till: 1234 809 984

Läs mer:

En kommentar

Kommentarer är stängda, men trackbacks och pingbacks är öppna.