Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Vänsterdebatt på nätet – en ny sajt

Några personer som tillhör Vänsterpartiet har startat en debattsajt för Vänsterpartiet och sympatisörer. Det betyder ju i praktiken alla vänstermänniskor i Sverige. Sajten heter kort och gott Vänsterdebatt.

Initiativet till sajten har föranletts av att Vänsterpartiet har presenterat ett nytt förslag till partiprogram. Ett partiprogram som bör diskuteras av hela vänstern. Sajten kan ses som ytterligare ett intiativ till att bredda vänsterns närvaro på internet tillsammans med Nyhetskartan och Mediakollen.

Hittills har två debattinlägg om partiprogrammet publicerats på Vänsterdebatt. I tidningen Internationalen har två stycken publicerats. Bara ett har lagts ut på nätet, men det andra har återpublicerats på Svensson-bloggen. På Svensson-bloggen har dessutom ytterligare ett inlägg publicerats.

Läs mer:

Kommentarer är stängda.