Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Alternativa nyheter på Bokmässan

Imorgon startar Bokmässan i Göteborg. Några få alternativa medier och förlag är på plats. Fempers Nyheter finns i monter C05:51, Ordfront Förlag i monter B09:40, Föreningen Ordfront i monter H02:02, Leopard Förlag i B04:21, Bokförlaget Arena i E05:12 och E03:12 (det är nog nåt feltryck där så på nåt av ställena finns de), tidskriften Fronesis finns i monter B07:07 och Bokförlaget Korpen i B01:43. Säkert finns det några till som jag missat.

Jag hittar varken tidskriften Expo eller ETC bland årets utställare i katalogen från Bokmässan. Inte heller hittar jag Magasin Opulens och Föreningen Arbetarskrivare som finns i monter B00:31 men de hittar jag på Bokmässans hemsida. Där hittar jag dock varken ETC eller Expo och på deras hemsidor hittar jag inte heller nån information om nåt deltagande på Bokmässan. Det ser alltså ut som om väldigt få alternativa nyhetsmedier och tidskrifter finns med på bokmässan i år. På det globala torget och i klimatsektionen finns dessutom ett antal alternativa, gröna och röda föreningar med som utställare.

Kommentarer är stängda.