Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

På gång i hela landet

Här kan du hitta intressanta evenemang i hela landet, från norr till söder.  Mycket ställs in eller skjuts upp med hänsyn till coronaläget. Dubbelkolla därför att evenemanget som du är intresserad av verkligen ska hållas, och följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Norrland

19–25 september

HållbarhetsveckaVÄSTERBOTTEN. En vecka för att lyfta fram kreativa, livskraftiga och goda exempel på socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbar utveckling runt om i länet. Årets program är i skrivande stund inte släppt. Förra året handlade det om allt från cykling och matsvinn till maskulinitet och språkkaféer.Plats: Västerbottens länInfo: seehallbarhetsveckan.se/vasterbotten

Svealand

Lördag 10 september

Färga med indigoNYKÖPING. Lär dig om indigons historia och användningsområden, odling, extrahering av pigment, färgning av textilier samt hur du tillämpar allt detta i praktiken.Tid: 9.00–16.30Plats: Museiparken och Textilverkstan, Sörmlands museum, NyköpingKostnad: 950 krInfo och anmälan: Senast den 22 augusti på bit.ly/Sörmlands

Foto: Flickr

Götaland

9 september

Konsert före valet – Rösta Mer mänskligtGÖTEBORG. Musiker mot rasism satsar stort inför valet och bjuder in till en kväll full av musik, brandtal och poesi av olika artister på Musikens Hus i Göteborg! Kom och lyssna, dansa, häng och bli inspirerad, och känn gemenskapen med människor som också tycker att vi alla ska rösta mer mänskligt i valet den 11 september. Tid: 19.00-01-00Plats: Musikens hus, Göteborg. Info och biljetter: https://www.facebook.com/events/3197152860543723

Hela landet

Fram till valet söndag 11 september

Utfrågning av politikerLANDET RUNT. I flera kommuner bjuds politiker in till utfrågning och samtal kring klimat, miljö och hållbarhet, ibland med forskare eller kulturaktörer. Det sker bland annat i Partille 25 augusti, Göteborg respektive Kristianstad 31 augusti samt Österåker 5 september.Info: bit.ly/Partille, bit.ly/Kristianstad, bit.ly/Göteborgpol, bit.ly/Österåker

Inlägget På gång i hela landet dök först upp på Landets Fria.

Kommentarer är stängda.