Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Demokrat häktad för knivmord på grävande reporter i Las Vegas

USA | Motivet bakom mordet på den grävande journalisten Jeff German – som knivmördades utanför sitt hem i Las Vegas – kan visa sig vara en granskning om dålig arbetsmiljö och vuxenmobbning inom socialförvaltningen, rapporterar Politico.

En 45-årig man är gripen och har häktats och väntas ställas inför rätta för mordet på German. Mannen har tidigare arbetat inom socialförvaltningens dödsbosektion och i juni tidigare år förlorade han primärvalet i Las Vegas som företrädare för Demokraterna.

Uppgifterna i Jeff Germans avslöjande om situationen för de anställda inom mannens socialförvaltningssektion – där det även fanns uppgifter om en kärleksrelation mellan den 45-årige mannen och en anställd – kan ha bidragit till mannens valförlust, rapporterar Politico.

Las Vegas Review-Journal – samma tidning som Jeff German arbetade för – rapporterar att Jeff German var mitt uppe i arbetet med en uppföljning till granskningen i samband med att han blev mördad. Den 45-årige mannen nekar till anklagelserna.

* * *LÄS ÄVENKnivmord på grävande reporter i Las VegasTre nya journalistmord i MexikoJournalistmord skjuter i höjden i Latinamerika

The post Demokrat häktad för knivmord på grävande reporter i Las Vegas appeared first on Tidningen Global.

Kommentarer är stängda.

Generated by Feedzy