Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Byt från ditt trista kontorsjobb till torrsugarnas förlovade värld! Arbetarbloggen

Hade du en tuff dag på kontoret idag? Var kollegans jobb ofullständigt så du fick komplettera det? Dessutom uteblev snubben som skulle serva kaffemaskinen..? Inte kul

När du sitter där och surar så kanske tanken på att göra något annat istället dyker upp, varför inte prova på vår bransch? Här finns massor av intressanta uppgifer, några exempel…

Iklädd skyddsdräkt som generöst innestänger värme och svett, under ett tak av tjärpapp i stekande solsken mitt i juni, visst låter det kul?!

Ventilationsrören på en vind måste bytas, problemet är bara att det ligger enorma mängder isolering runt dom, inga fara det ska du suga bort . Iklädd skyddsdräkt som generöst innestänger värme och svett, under ett tak av tjärpapp i stekande solsken mitt i juni, visst låter det kul?!

Eller, avlopp läcker under ett hus, omöjligt att gräva fram så du måste suga bort material och bilda en tunnel för att kunna komma åt dom skadade rören. Det är mycket trångt, du har en arbetshöjd under 70 cm, det sticker ner armeringsjärn från bottenplattan som kärleksfullt skrapar sår i din rygg och eftersom avloppet varit sönder ganska länge så ligger det toalettrester överallt samt flera döda råttor.

Nu kanske du tvekar på vår bransch och tänker att det här är det värsta jobb som finns, men vänta det blir bättre.. när du äntligen tagit dig fram till rörbrottet så gör herr andersson på tredje våningen sina behov och spolar ner det till dig, mysigt värre .

Så tveka inte, byt från ditt trista kontorsjobb till torrsugarnas förlovade värld, välkommen i smutsgänget! .

Bilden är från ett 800 rör, 7 meter under mark fyllt med drygt 20 meter lera som måste bort. Kallt, snorhalt och våldsamma kast i sextumsslangen när bilens vacuum släpper.

Kommentarer är stängda.