Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Allmänna frågor och synpunkter kring Palmeutredningen 6

Intresset för det icke uppklarade Palmemordet har fortsatt genom åren. Här skriver Expressen 2015 om de uppgifter som Ulf Dahlsten presenterade för mig i boken Konspiration Olof Palme.

NYTT ÅR OCH DAGS FÖR EN NY TRÅD med plats för allmänna frågor och synpunkter kring Palmeutredningen. Det är den sjätte tråden med samma uppgift.

Att jag startade en första tråd av den här typen berodde på att det kom in frågor och kommentarer som gällde utredningen men som inte var direkt kopplade till någon av de postningar som jag själv hade gjort. Kommentarerna var så att säga off topic, utanför ämnet, och ibland kunde det vara någon som retade sig på det.

Fullt förståeligt i och för sig, men ofta har dessa off topic-frågor och kommentarer varit av rätt stort allmänt intresse, så jag drog slutsatsen att det kunde vara praktiskt med en tråd där all som ”blev över” kunde få diskuteras så länge det rymdes inom den övergripande ramen för ämnet och inte krockade med bloggens policy rent allmänt. Se gärna vad jag skriver om denna policy i min presentation av den förra tråden med den här inriktningen som jag startade.

Anledningen till att jag efter ett tag startar en ny tråd är att det till sist blir så många kommentarer att tråden blir svårmanövrerad med extremt långt scrollande för den som använder sin mobil.

Det går givetvis fortfarande att svara på kommentarer i de fem gamla trådarna. Men har ni något nytt, ta helst upp det här.

Och känn er välkomna att fortsätta diskussionen. Som jag skrev förra gångne är jag stolt och glad över att kunna erbjuda utrymme åt en debatt som ofta – för mig – framstår som väldigt meningsfull och kvalificerad. Och inte bara jag utan också ni andra har givetvis glädje av tips om vad som kommit till i form av nyligen släppta handlingar, böcker, filmer, poddar och så vidare.

Den som vill ta del av en kort presentation av bloggen och av mig, läs här. Och den som har frågor kring hur bloggen fungerar, titta gärna på den här sidan med praktiska frågor och svar.

Kommentarer är stängda.