Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Flamman har moderniserat sin hemsida

Flamman hade en hemsida som fungerade mycket dåligt. Ibland gick det inte läsa artiklar alls och ofta var det enstaka artiklar som inte gick att läsa. Deras webbsajt behövde helt klart en uppgradering.

Nu har den skett. Sajten är på flera sätt snyggare och renare men samtidigt är den inte lika överskådlig som den gamla. Den nya sajten har inga sidospalter vilket är dåligt. Inga större nyhetssajter är utan sidospalter och det finns en anledning till det. Även tidningen Arbetaren saknar sidospalter. Flammans nya sidan kräver också mer scrollande. Det är inte bra.

Modernare och snyggare hemsida alltså. Förhoppningsvis också bättre fungerande. Samtidigt svårare att hitta nyheter och dålig överblick över vad som finns i tidningen. Frågan är om den faktiskt är bättre eller sämre?

Kommentarer är stängda.