Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Nyheter från 120 källor

Nyhetskartan sammanställer för närvarande nyheter från cirka 120 olika alternativa nyhetssajter. Det är det enda stället på nätet där det går att se vad den samlade alternativa, gröna och röda webben skriver om. Det finns allt från politik till fackligt, från miljö till ekonomi, från aktioner till analyser.

Nu har vi också hittat ett sätt att presentera nyheter från sajter som saknar RSS-flöde som exempelvis ETC och Expo. Det kostar dock pengar så för att vi ska kunna fortsätt med det vore det bra om ni skänkte en slant till verksamheten. Skicka gärna pengar via Swish.

Om ni vill att ska lägga er logga med en länk till er i sidospalten kan ni höra av er till Anders Svensson. För att vi ska göra det vill vi att ni lägger vår logga på lämplig del av er sajt. Hittills har vi ett sån utbyte med Svensson, Röda Rummet och Magasin Dikko.

Kommentarer är stängda.