Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

eFOLKET – lokaltidning i Eskilstuna

eFOLKET är en ickekommersiell tidning som inte heller är bunden till något särskilt politiskt parti. Bakom tidningen står den ideella föreningen eFOLKETs Vänner. Det är en lokaltidning på nätet som publiceras i Eskilstuna. Tidningen finansieras enbart med medlemsavgifter.

Tidningen har en mängd skribenter varav flera tidigare medverkat i tidningen Folket som var en lokal socialdemokratisk tidning eller på andra socialdemokratiska eller fackliga tidningar. En del andra skribenter har tidigare medverkat i tidningar som Flamman, Internationalen såväl som i andra tidskrifter och tidningar på vänsterkanten. eFOLKET samarbetar också med Birger Schlaug och Pepprat Rödgrönt.

eFOLKET har inget RSS-flöde och finns därför inte med på Nyhetskartan.se. Däremot finns deras samarbetspartners Birger Schlaug och Pepprat Rödgrönt med.

Kommentarer är stängda.