Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

UFO – det är väl bara det som fattas nu…

 

Jaha, häromdagen kom fler rapporter om oidentifierade objekt (UFO). Seriösa medier, som här BBC, vågar till och med berätta utan att rodna. Spännande tider. Vore ju lattjo att få uppleva riktiga ufon – har bara upplevt mänskliga ufon tidigare (i riksdagen inte minst). 

Och USA och andra skjuter ner sådant som skulle kunna vara ufon utan att fråga, det är helt i överensstämmelse med den vite man som i senaste Avatarfilmen utropar:”Finns det ingen som kan skjuta nåt…”

Taskigt om ufots avsändare upplever nedskjutningen som en krigisk handling och kommer för att göra processen kort med oss allihopa, upprätta en rymdstation här och.ta ännu kvarvarande råvaror…

Ja, jisses. Det vore ju ett spektakulärt avslut på homosapiens historia….

Närmare till hands ligger kanske risken att eventuella utomjordiska farkoster som skjuts ner innehåller sådant som motsvarar bakterier och virus som vår värld inte är ämnad för att stå emot. En gigantisk variant av när européer drog till Sydamerika och smittade ner hela befolkningar.

Hur som helst: spännande är det. Skulle främmande hot kunna ena oss jordlingar och avsluta alla krig av rena förskräckelsen?

VAR SITTER DELIKATESSEN?
Skulle de främmande varelserna – liv kan vara något som vi inte ens kan föreställa oss – sätta oss på plats för att förhindra att vi tar kål på planeten som de kanske behöver för att själva överleva? Käkar dom upp oss? Vad av våra kroppar skulle de anse vara störst delikatess?

Snopet om sådana som Stephan Hawking hade rätt när han varnade oss för att ge oss tillkänna i universum… Vet dom att vi finns kommer dom att ta oss.

Den teoretiske fysikern Ulf Danielsson har meddelat världen att de flesta andra civilisationer rent statistiskt förmodligen ligger miljoner eller kanske miljarder år före oss i utvecklingen.Och därmed anser de oss väl vara en lägre stående art och kommer att behandla oss därefter, det vill säga ungefär som vi behandlar apor, kul att ha några att visa upp i bur på människoparker.

Det händer att jag tycker det är lite synd att vara en bit över 70 år och därmed kommer allt närmare den stund då jag inte får uppleva vad som händer…

BURTAGEN – OCH MÄSTARE LI
Fast å andra sidan att bli burtagen eller lagd på matbordet är ju inte så kul, om det nu skulle bli så. Kanske tar dom där ufona med några homosapiens till sin värld där vi som fiskar – när vi tar upp dem från deras element – kommer att kvävas till döds. 

Tja, det kanske inte är så dumt att vara en bit över 70 när jag tänker efter..

Å andra sidan kanske det är vi som är utomjordingar… Ska man tro Falun Gongs grundläggande skrift så är jorden redan tagen i besittning av sådana varelser som har iklätt sig mänsklig skepnad. Det är sådana som infört datorer och allehanda elektronik enligt Mästare Li

Ibland känner jag mig förresten själv som ett ufo… så vem vet…

Kommentarer är stängda.