Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Journalisten Elnaz Mohammadi frisläppt i Iran

IRAN | Journalisten Elnaz Mohammadi släpptes på söndagen från fängelse i Iran en vecka efter att hon greps. Enligt Coalition for Women in Journalism har hon släppts mot borgen. Hennes tvillingssyster, Elahe Mohammadi som också är journalist, hålls dock fortfarande gripen.

Coalition for Women in Journalism välkomnar Elnaz Mohammadis frisläppande men fördömer den höga borgenssumman som hon och andra gripna journalister tvingas betala. ”Vi kräver att de iranska myndigheterna omedelbart och ovillkorligen friger alla gripna kvinnliga journalister”, skriver koalition på sin hemsida.

* * *LÄS MER Iran:Journalisten Elnaz Mohammadi gripenSkildrade Aminis död – nu riskerar de dödsstraffMånga kvinnliga journalister i Iran gripna

The post Journalisten Elnaz Mohammadi frisläppt i Iran appeared first on Tidningen Global.

Kommentarer är stängda.