Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kulturspaning: Stefan Sundström – Himla jorden

Stefan Sundströms tolkningar av Evert Taubes sånger släpps den 10 februari på albumet ”Himla jorden”, 105 år efter att Evert Taube gjorde sin publika debut. Stefan Sundström åker också ut på turné i mars och april till i stora delar av landet tillsammans med Martin Hederos, piano och Dan Berglund,  kontrabas. Tolkningarna kom till när Stefan Sundström var kapellmästare i en SVT-dokumentär om Evert Taube.

”Vi behöver lyssna på Änglamark och förstå att den börjar bli ett rekviem över nåt som håller på att gå åt helvete.Vi måste börja titta upp från skärmen och se oss omkring” säger Stefan Sundström angående tolkningarna.

Inlägget Kulturspaning: Stefan Sundström – Himla jorden dök först upp på Landets Fria.

Kommentarer är stängda.