Tryck ”Enter” för att hoppa till innehåll

Kajsa Ekis Ekmans nya sajt

Kajsa Ekis Ekman blev av med jobbet som krönikör i ETC på grund av sin inställning i Ukrainafrågan. Hon fick sen en anställning som chefredaktör på Arbetaren men personalen ville inte ha henne. Så hon fick sluta. Nu ser det ut som hon istället har startat en ny vänstersajt på nätet. I alla fall är hon ansvarig utgivare på en sajt som kallar sig Arbetarbloggen. Så här presenterar sig sajten:

Åsikter finns det mycket av på nätet, och många av oss tar till sociala medier för att visa vad vi tycker om olika politiska frågor. Vår fritid visar vi också gärna upp i bilder. Men varför är vi så tysta om vad som händer på den plats där vi tillbringar merparten av vår tid – arbetet?

Arbetarbloggen startades för att ge människor möjligheten att berätta om sina jobb och att läsa om andras. Kanske kan man på det sättet få insikt och förståelse för hur det är att ha olika yrken, kanske kan man bli intresserad av att byta bana? Kanske kan missförhållanden i olika branscher uppmärksammas när vittnesmålen är samlade på en och samma plats? Kanske kan man känna igen sig i andras berättelser, även i yrken som är olika ens eget?

Vi tror att det finns mycket att berätta om arbetslivet, och hoppas att bloggen successivt kommer att utökas till att omfatta de flesta yrken som finns i dagens Sverige.

Hör på Nyhetskartan har vi förstås inkluderat den nya sajten.

Kommentarer är stängda.